Menos Home
Waarom Simus Producten
De Productenlijn van Simus
Nieuwsberichten
Waar koop ik Simus Producten?
Aanbiedingen
Vraag en antwoord
Downloads over en van Simus Producten
Contact met Menos
Het Menos floorpads programma
Login als klant voor bestellingen

Het Simus Assortiment

Simus draagt zorg voor uw marmer en natuursteen, wij behandelen uw ondergrond alsof het de onze is. Daarom worden al onze producten met zorg geproduceerd en zijn we voortdurend onze producten aan het vernieuwen en verbeteren.

Hieronder vind u ons huidige assortiment. Wanneer u van een bepaald product meer informatie wenst dan kunt u kijken naar de detailpagina's van deze producten. Ben u reeds geregistreerde klant? Dan kunt u deze producten direct bestellen. Bent u een nieuwe klant? Neem dan contact met ons op, wij leveren u graag.

 

Het Simus Assortiment
Hardsteen assortiment Vloer assortiment
 

Marmer Dieptereiniger
Marmer Dieptereiniger is een alkalisch dieptereinigingsprodukt, uitstekend geschikt voor een grondige reiniging. Verwijdert moeiteloos olie, vet, oude waslagen en hardnekkig vuil van marmer, marmercompositie, travertin en ander natuursteen.
... lees meer
 

Marmer Vlekpreventie
Marmer Vlekpreventie beschermt marmer en natuursteen resoluut tegen vlekken. Speciaal impregneermiddel tegen het indringen van vet, olie, water en vlekken. Ideaal voor marmeren oppervlakken zoals vloeren, badkamers, aanrechtbladen, vensterbanken en beeldhouwwerken.
... lees meer
 

Natuursteen Aanrechtbladenreiniger
Geschikt voor een grondige reiniging. Verwijdert moeiteloos olie, vet en hardnekkig vuil van marmer, marmercompositie, graniet en ander natuursteen.
... lees meer
 

Hardsteen Reiniger en Beschermer
Verwijdert dofgrijs belopen aanslag op hardsteen ondergronden. Maakt schoon en laat een beschermende laag achter. De kleur wordt versterkt.
... lees meer
 

Tegel-, Sanitair- en Chroomreiniger
Verwijdert moeiteloos kalkaanslag, roest, vet, vuil, urineaanslag, zeepresten en lichte cementsluier van tegels, plavuizen, steen, keramiek, chroom, roestvrij staal, kunststof en glas.
... lees meer
 

Steen-coating
Kleurloze langdurige beschermende zijdeglans. Watervas en vuilafstotend. Versterkt de kleur en structuur, is lichtbestendig. Voor poreuze natuur- en kunststeen oppervlakken. Voor binnen en buiten.
... lees meer
 

Marmer Glansreiniger
Reinigt en onderhoudt marmer in één schoonmaakbeurt. Bevat geen was, maar laat een vuilafstotende film achter die de vloer niet glad maakt. Ver-vangt groene zeep, verzacht het water, zuinig in gebruik.
... lees meer
 

Natuursteen en Plavuizenwas
Beschermt uw vloer. Verhindert indringen van vuil. Geeft uw vloer een prachtige zijdeglans en een natuurlijk karakter. Maakt kleuren levendiger van tegels, onverglaasde plavuizen, leisteen, travertin, Solnhofener, kwartsiet, marmer, maar ook kunststof en pvc.
... lees meer
 

Marmer Glanswas
Maakt marmer en travertin levendiger. Geeft hoogglans, versterkt en beschermt de kleur en structuur van het marmer. Marmer glanswas laat een dunne polymeerfilm achter die de vloer niet glad maakt.
... lees meer
 

Vet-, Was- en Vuiloplosser
Een alkalisch dieptereinigingsproduct geschikt voor een intensieve reiniging. Verwijdert moeiteloos olie, vet, oude waslagen en hardnekkig vuil van steen, keramiek, leisteen, zandsteen, cotto, plavuizen en kunststofvloeren.
... lees meer
 

Cementsluierverwijderaar
Verwijdert snel en probleemloos cementsluier, cementresten en salpeteruitslag van tegels, beton, graniet, kwartsiet, kalkzandsteen en leisteen. Uitstekend geschikt tegen wit uitslaande oppervlakken.
... lees meer
 

Steenfris
Reinigt en onderhoudt in één schoonmaak beurt geglazuurde en ongeglazuurde tegels, leisteen, zandsteen, plavuizen, dubbel hard gebakken vloertegels en kunststof vloeren. Frist de kleuren op.
... lees meer
 

Voegenreiniger
Voor het hygiënisch reinigen van voegen tussen wand-, vloer- en aanrechttegels, schoonmetselwerk, steenstrips en baksteen.
... lees meer
 

 


Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief.

Naam:

E-mailadres

 

 
     
© Menos 2007 - Realisatie Marteyn Internet Services