Menos Home
Waarom Simus Producten
De Productenlijn van Simus
Nieuwsberichten
Waar koop ik Simus Producten?
Aanbiedingen
Vraag en antwoord
Downloads over en van Simus Producten
Contact met Menos
Het Menos floorpads programma
Login als klant voor bestellingen

Marmer Vlekpreventie

Marmer Vlekpreventie beschermt marmer en natuursteen resoluut tegen vlekken. Speciaal impregneermiddel tegen het indringen van vet, olie, water en vlekken. Ideaal voor marmeren oppervlakken zoals vloeren, badkamers, aanrechtbladen, vensterbanken en beeldhouwwerken.

 

Hoe gebruikt u de Marmer Vlekpreventie

Afhankelijk van het absorptievermogen van de ondergrond: 1 liter per 50-60 m2 per laag. Droogtijd ca. 30 - 60 min. Het aantal lagen is afhankelijk van de poreusiteit van het materiaal. Marmer Vlekpreventie wordt onverdund aangebracht op een oppervlak welke vooraf bouwschoon en vetvrij is gemaakt. Marmer Vlekpreventie gelijkmatig over het oppervlak verdelen met behulp van een kwast, roller of lamsvacht. Tijdens het verwerken altijd zorgen voor een goede ventilatie. De behandeling is volledig als de laatst aangebrachte laag na ca. 12 uur nog gedeeltelijk op het oppervlak ligt. De overmaat kan worden verwijderd met zuiver oplosmiddel (b.v. Terpentina) of met Simus Marmer Dieptereiniger. Wanneer dit niet gebeurt, kan deze overmaat aanleiding zijn tot ongewenste filmvorming. Na 24 uur is het materiaal volledig gepolymeriseerd; echter de vlekbestendigheid is na 3 dagen volledig.

Verbruik: 50 tot 60 m2 per liter.

 

Attentie!

Simus Marmer Vlekpreventie verandert de eigenschappen van marmer niet. Dit betekent dat de marmeren oppervlakken gevoelig blijven voor zuren. Voorzichtigheid is geboden met vruchtesappen, azijn, etc. Buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Aanvullende informatie   Terug naar assortiment
Van dit product is nog geen aanvullende informatie aanwezig.  
     

 


Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief.

Naam:

E-mailadres

 

 
     
© Menos 2007 - Realisatie Marteyn Internet Services