Menos Home
Waarom Simus Producten
De Productenlijn van Simus
Nieuwsberichten
Waar koop ik Simus Producten?
Aanbiedingen
Vraag en antwoord
Downloads over en van Simus Producten
Contact met Menos
Het Menos floorpads programma
Login als klant voor bestellingen

Uw marmer blijvend in de glansrol
Simus producten dragen zorg voor uw marmer. Wij behandelen uw marmer dan ook alsof het van ons is. Dit in combinatie met onze gunstige lever-voorwaarden maakt Simus voor u de perfecte partner. De productie geschiedt geheel in eigen huis volgens alle veiligheids- en kwaliteitseisen. Zoekt u een topproduct? Wij staan voor u klaar!
 

Het productieproces

Het productieproces gebeurt goeddeels automatisch. In grote ketels worden uiteenlopende bestanddelen in de juiste proporties gemengd, meestal onder toevoeging van warmte, en vervolgens overgepompt naar vultanks.

Uiteindelijk worden de producten op een automatische afvullijn afgevuld in blikken, of in flessen van recyclebaar polyethyleen , en van etiketten voorzien, ook voor private label.

Het proces voltrekt zich binnen alle moderne milieunormen.

 

Wat kan Menos voor u betekenen
Menos is Simus, dit is een vuistregel die in het begin gesteld is. Als volwaardig distributeur van Simus kunnen wij u het gehele Simus assortiment onder zeer gunstige voorwaarden leveren. Menos heeft tevens direct inzicht in de productie zodat ook harde afspraken aangaande levertijden kunnen worden gesteld en nagekomen!
 

Menos-Online
Om u als klant nog beter tegemoet te komen is het binnenkort mogelijk al uw bestellingen te plaatsen via deze website. Dit scheelt u veel tijd en geeft u tevens direct inzicht in bijvoorbeeld voorraden, restpartijen, aanbiedingen. Ook kunt u ten allen tijde uw bestellingen inzien voor bijvoorbeeld de status, levertijd, prijsopgaven maar ook orderhistorie e.d. De mogelijkheden zijn grenzeloos! Wilt u ook profiteren van alle voordelen die online bestellen bied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
... contact opnemen
 

 Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief.

Naam:

E-mailadres

 

 
     
© Menos 2007 - Realisatie Marteyn Internet Services