Menos Home
Waarom Simus Producten
De Productenlijn van Simus
Nieuwsberichten
Waar koop ik Simus Producten?
Aanbiedingen
Vraag en antwoord
Downloads over en van Simus Producten
Contact met Menos
Het Menos floorpads programma
Login als klant voor bestellingen

April 2010 - Nieuw telefoonnummer

Menos is vanaf heden te bereiken via het nieuwe telefoonnummer +31 (0) 596 516475.

 

Juni 2008 - Menos en Milieu

Menos wordt gekenmerkt door ondernemerschap, visie, klantgerichtheid en kwaliteit. Hierbij is milieubewust produceren en persoonlijke betrokkenheid bij ieder product en elke klant cruciaal. Menos beschouwt maatschappelijk verantwoord ondernemen als een integraal onderdeel van zijn bedrijfsbeleid.

Menos heeft daarom in het kader van zijn duurzaam beleid besloten om milieubewust in te gaan kopen, en gebruik te gaan maken van hergebruikt of biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal.

Daarnaast biedt Menos nu ook de mogelijkheid tot het ontvangen van een elektronische factuur. Vanaf begin 2009 zal Menos zelfs een extra toeslag gaan berekenen aan klanten voor elke per post verstuurde factuur. Facturatie door Menos zal dus zoveel mogelijk electronisch gaan geschieden.

Ook heeft Menos geïnvesteerd in de aanschaf van een digitale fax, waardoor onze binnenkomende faxen niet langer op papier worden afgedrukt, maar automatisch worden ontvangen via e-mail.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons e-mail adres info@menos.nl, of middels het contactformulier op onze website.

 


Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief.

Naam:

E-mailadres

 

 
     
© Menos 2011 - Realisatie Marteyn Internet Services