Menos Home
Waarom Simus Producten
De Productenlijn van Simus
Nieuwsberichten
Waar koop ik Simus Producten?
Aanbiedingen
Vraag en antwoord
Downloads over en van Simus Producten
Contact met Menos
Het Menos floorpads programma
Login als klant voor bestellingen

Het Simus Assortiment

Simus draagt zorg voor uw marmer en natuursteen, wij behandelen uw ondergrond alsof het de onze is. Daarom worden al onze producten met zorg geproduceerd en zijn we voortdurend onze producten aan het vernieuwen en verbeteren.

Hieronder vind u ons huidige assortiment. Wanneer u van een bepaald product meer informatie wenst dan kunt u kijken naar de detailpagina's van deze producten. Ben u reeds geregistreerde klant? Dan kunt u deze producten direct bestellen. Bent u een nieuwe klant? Neem dan contact met ons op, wij leveren u graag.

 

Het Simus Assortiment
Hardsteen assortiment Vloer assortiment
 

Parketglans
Parketglans geeft een hoogwaardige en langdurige bescherming van parket. Door behandeling met Parketglans wordt de hout­structuur levendiger en geïntensiveerd. Na volledige droging is de vloer beschermd en vuilafstotend. Dagelijkse reiniging van parketvloeren dient te geschieden met Simus Parket Glansreiniger.
... lees meer
 

Parketglansreiniger
Parket Glansreiniger is een product voor de dagelijkse reiniging en verzorging van parket dat met Simus Parketglans is voorbehandeld. Het product laat een vuilafstotende en glanzende film achter. De film frist sterk gesleten looppaden op die de levensduur van het parket verlengt wordt.
... lees meer
 

Vinyl, Laminaat en Marmoleum glans
Vinyl- en Laminaatglans ideaal geschikt voor vinyl- en laminaatoppervlakken. Verhindert indringen van vuil en beschermt. Geeft een prachtige zijdeglans. Geeft uw vloer een natuurlijk karakter en maakt kleuren levendiger.
... lees meer
 

Vinyl, Laminaat en Marmoleum glansreiniger
Vinyl-, Laminaat en Marmoleum glansreiniger is een product voor de dagelijkse reiniging en verzorging van voorbehandeld vinyl, laminaat en marmoleum dat met Simus vinyl en laminaatglans is voorbehandeld. Het product laat een vuilafstotende en glanzende film achter. De film frist sterk gesleten looppaden op die de levensduur van u vloer verlengt.
... lees meer
 

 


Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief.

Naam:

E-mailadres

 

 
     
© Menos 2007 - Realisatie Marteyn Internet Services